Bezoeken Voortgezet Onderwijs

Het Junior Technovium is speciaal bedoeld voor alle leerlingen van het Voortgezet Onderwijs: alle klassen, alle niveaus!. Er zijn zowel eenmalige bezoeken mogelijk als bezoeken in een traject. Leerlingen uit de brugklas en het tweede leerjaar maken een keuze uit een twintigtal ori├źntatie werkplekken. Leerlingen uit klas 2 en hoger kunnen ook kiezen uit speciale VO+ werkplekken waarin┬á moderne technologie en onderzoekend leren een belangrijke rol spelen. Deze werkplekken zijn op dit moment in volle ontwikkeling.

Techlab

Junior Technovium beschikt over een moderne werkplaats waar technologie van de 21e eeuw volop aanwezig is. Een bezoek aan Techlab is geschikt voor alle klassen van het voortgezet onderwijs. 3D printen en ontwerpen, lasersnijden, 3D scannen, het kan hier allemaal! Voor meer informatie kijk op Techlab.

Een bezoek aan Junior Technovium is (nog steeds) kosteloos en duurt 2-2,5 uur.

JuniorTechnovium is gesitueerd in Technovium naast station Heyendaal en zeer goed bereikbaar met fiets, bus en trein en auto. Leerlingen kunnen hun fiets plaatsen in de fietskelder.