Transferpers

De transferpers gebruik je voor het bedrukken van bijvoorbeeld T-shirts en tasjes. Hieronder staat omschreven hoe deze werkt:

Zet met de knop aan de achterkant de pers aan.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is IMG_4574-1024x683.jpg

Klik op de rode knop om het scherm aan te zetten.

Met de knop Mode kun je de temperatuur en duur van de pers instellen.

Gebruik de hendel om de plaat naar voren te trekken en leg je ontwerp op de plaat.

Gebruik je transferpapier, leg dan het witte vel erover. Bij vinyl transferfolie is dit niet nodig.

Klem de pers dicht en wacht tot hij weer openschiet.

Trek de plaat weer naar voren voordat je het ontwerp eraf haalt, zodat je niet je handen brand.

Vorige Silhouette Studio