Het Junior Technovium kan bezocht worden door groep 7 en 8 van de basisschool en alle klassen uit het VO.

Voorwaarden bezoek
Wij zijn supertrots dat zoveel scholen ons inmiddels weten te vinden. Dit heeft tot gevolg dat er nieuwe afspraken zijn gemaakt over ons programma-aanbod en de voorwaarden voor het bezoek.

Primair Onderwijs *
De scholen van Conexus, Josephscholen en de scholen Klokkenberg, Meander, De Geldershof en Hidaya hebben hun bezoeken reeds ingekocht; hierdoor zijn er voor deze scholen voor maximaal 3 bezoeken per klas per jaar, geen aanvullende kosten aan een bezoek verbonden.

Voortgezet Onderwijs *
Ook door het Voortgezet Onderwijs zijn er bezoeken ingekocht. Dit betekent dat er voor de volgende besturen/scholen geen aanvullende kosten aan een bezoek zijn verbonden:

@VO-Campus

ProCollege Nijmegen

Montessori Nijmegen en Groesbeek

Notre Dame des Anges

Karel de Grote

Aloysius Nijmegen

Yuverta VMBO Nijmegen

* Voor overige scholen geldt dat jullie zeker welkom zijn. Een bezoek met een klas van 2 1/2 uur kost 300 euro. Deze bezoeken kunnen maximaal 4 weken van tevoren worden ingepland.

Wil je een bezoek plannen? Hieronder zie je de agenda, daardoor kun je zien welke momenten beschikbaar zijn. In principe kunnen PO scholen ons in de ochtend bezoeken en VO scholen in de middag. Mocht dit niet passen of mocht je vooraf vragen hebben, neem dan gerust contact op via info@juniortechnovium.nl of 024 890 4303.

Bezoek plannen?

Wil je meteen een bezoek plannen? Volg dan de stappen hieronder!

Stap 1: Agenda bekijken

Bekijk op de agenda of de data nog beschikbaar zijn:

Stap 2: Vul het formulier in

Vul het formulier hieronder in. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op!