Canva

Met het programma Canva kan je afbeeldingen in een bestand zetten en die af drukken op een shirt of tas.

Dit is de hoofdpagina hier kom je op als je Canva opstart. Je klikt op: Een ontwerp maken en als je               daarop hebt gedrukt klik je op Flyer.

Dan kom je hierop uit als het goed is.

Als je een foto van google af wilt halen klik dan op de 2 mapjes helemaal recht bovenin. Dan krijg je een plusje te zien rechts en daar klik je op.

Dan krijg je dit scherm en klik dan op google

Typ dan wat je wilt hebben voor afbeelding. Klik dan op het kopje afbeeldingen. En kies dan wat voor plaatje je wilt hebben.

Dan klik je op de afbeelding met de rechter muis knop

En dan klik je op bewaar afbeelding als.

Dan typ je bij: Exporteer als: en daar typ je in wat je het bestand wilt noemen, klik dan op bewaar.

Ga dan terug naar je flyer en klik op uploads.

Klik dan op upload media.

Dan krijg je dit te zien en dan klik je op apparaat.

Dan komt er dit te staan en dan klik je de naam aan die je je afbeelding hebt gegeven.

Vorige Beam Studio
Volgende Cap press