Glowforge lasersnijder

Met de Glowforge lasersnijder kun je onder andere hout, leer en karton graveren en uitsnijden.

Rechtsachter op de Glowforge vind je de knop om hem aan te zetten.

Open de klep en leg de houten plank, leren lapje o.i.d. op het rooster.

Zodra je de klep weer sluit, zul je in de Glowforge app zien dat er, na even scannen, je ondergrond in beeld wordt weergegeven.

Geef in de app de opdracht om te printen. Als je dat hebt gedaan, gaat de grote knop op de snijder knipperen. Als je op deze knop drukt, begint de snijder je opdracht uit te voeren.

Wacht na het snijden even met de klep openen, zodat er minder stof zal opwaaien. Na een halve minuut kun je de klep openen en je ontwerp eruit halen.

Vorige Cura.
Volgende Gravit Designer