Silhouette Cameo

Met de Silhouette Cameo kun je uitsnedes maken met behulp van het programma Silhouette Studio.

Gebruik het Silhouette ruitjesvel. De ruitjes hierop komen overeen met de ruitjes in het programma. Zo kun je gemakkelijk zien hoe groot je ontwerp wordt.

Plak het folie wat je wil gebruiken -met de glanzende kant naar beneden- op het ruitjesvel.

Plaats het ruitjesvel tegen de pijltjes aan de linkerkant van de snijder en druk op de knop met het ‘naar boven’ pijltje om het vel vast te zetten.

Gebruik nu de handleiding van Silhouette Studio om je ontwerp naar de snijder te sturen. Als het apparaat klaar is met snijden, klik je op de knop met het ‘naar onder’ pijltje om het vel uit de snijder te halen.

Pel alle folie die je niet wil drukken, van het plastic af.

Vorige Gravit Designer
Volgende Silhouette Studio