Technisch talent: samen boren we het aan!    
De technische branche staat voor een grote uitdaging: zorgen voor voldoende vakbekwame medewerkers. Het bevorderen van de instroom naar het technisch onderwijs vormt een deel van de oplossing. Junior Technovium zet zich daarvoor in.

TechLabs

Junior Technovium biedt jaarlijks vele duizenden leerlingen uit de regio Nijmegen de gelegenheid om op een inspirerende manier hun talent voor technologie en techniek te ontdekken.
In onze 5 gevarieerde TechLabs maken leerlingen tussen de 10 en 15 jaar kennis met de betekenis van (bèta-)techniek in de wereld van alledag. Ze ervaren hoe technieken werken en toegepast worden en we kijken met ze vooruit: hoe kunnen zij een rol spelen in technologische ontwikkelingen.

Daarnaast is Junior Technovium deelnemer aan- of coördinator van allerlei activiteiten en evenementen zoals Techniekdag Nijmegen, First Lego League en Het Beste Idee van Nijmegen. Nieuw is het JT MakersLab op woensdagmiddagen. Jonge makers kunnen hier experimenteren en leren door zelf te doen.

Supporters

Junior Technovium werkt nauw samen met de PO- en VO-scholen in de regio, ROC Nijmegen en HAN University of Applied Sciences. Ook bundelen we onze krachten met Sterk Techniekonderwijs. Daarnaast zijn we heel gelukkig met onze supporters uit het bedrijfsleven. Samen zetten wij ons in om de fantastische wereld van techniek en technologie te laten zien.

Ook een bijdrage leveren?

In onze TechLabs komen alle werelden van techniek aan bod. Wij blijven graag bij en lopen het liefst voorop of vooruit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe supporters. Naar ù dus!
Supporter worden kan op twee manieren.

1. U kunt een bijdrage in natura leveren, bijvoorbeeld:

  • Materialen sponsoren
  • Deelnemen aan evenementen van Junior Technovium
  • Verzorgen van een excursie of workshop

2. Via een financiële bijdrage. U kunt ons als sponsoren vanaf €500,-.
De bedragen die de huidige supporters doneren variëren tussen de € 1.000 en € 10.000 per jaar.

Junior Technovium is een door de Belastingdienst erkende algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dat betekent dat giften aan Junior Technovium fiscaal gunstig aftrekbaar zijn.

Dit staat er tegenover

Als supporter van Junior Technovium draagt u bij aan een gezonde toekomst voor de technische branche. Op de website van Junior Technovium wordt uw bedrijf vermeld als supporter en we maken het bekend via onze social media. Daarnaast bent u als supporter lid van de Techcommunity Technovium – onze eigen denktank.

Contact

Ook supporter worden? Super! Marloes van Haren, manager van Junior Technovium, helpt u graag verder: e-mail marloes@juniortechnovium.nl of mobiel 06 26 34 88 13.