Team First Lego League

🌟 Doe mee aan de First Lego League met Junior Technovium Nijmegen! 🌟

Ben jij klaar voor een avontuur vol creativiteit, teamwork en technische uitdagingen? Dan is de First Lego League (FLL) iets voor jou! Junior Technovium Nijmegen roept alle jonge enthousiastelingen op om deel te nemen aan dit geweldige evenement en te laten zien wat je in huis hebt!

Wat is de First Lego League?
Het is een spannende wedstrijd waarbij je als team de uitdaging aangaat om een LEGO-robot te ontwerpen, te bouwen en te programmeren die verschillende missies op de speelmat moet oplossen. Maar dat is nog niet alles!
Je krijgt ook de kans om een innovatieve oplossing te bedenken voor een echt probleem en je presenteert je idee aan een aantal juryleden tijdens de regiofinale van Arnhem-Nijmegen. Dit alles vindt plaats in een sfeer van vriendschap, plezier en samenwerking.

Waarom zou je meedoen? Hier zijn slechts een paar redenen waarom deelname aan de First Lego League een geweldige ervaring is:

1. Ontwikkel vaardigheden: Tijdens het hele traject zul je leren programmeren, probleemoplossend denken, samenwerken en communiceren. Dit zijn stuk voor stuk vaardigheden die je in je verdere leven van onschatbare waarde zullen zijn.

2. Een kans om de wereld te veranderen: Met de FLL kun je jouw creatieve geest gebruiken om een echte impact te maken. Door innovatieve oplossingen te bedenken, kun je een verschil maken in de wereld om je heen en anderen inspireren om hetzelfde te doen.

3. Competitie en plezier: De FLL is een wedstrijd, wat betekent dat je je vaardigheden kunt testen tegen andere teams. Maar maak je geen zorgen, het gaat niet alleen om winnen. Het belangrijkste is dat je plezier hebt en geniet van het proces, ongeacht het resultaat.

Hoe ziet het traject eruit?
Vanaf donderdag 21 september start het project, steeds van 15.00-16.30 uur.
De regiofinale vindt media januari plaats, op een zaterdag (in Nijmegen).
Het programma gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Er is ruimte voor 10 deelnemers.

De kosten voor deelname aan dit project zijn 80 euro.

Ben jij klaar voor de First Lego League? Schrijf je nu in en beleef dit mooie avontuur!