Techniekdag Nijmegen

Techniek in de Spotlights!
Dat gaat weer gebeuren op de Techniekdag van zaterdag 21 september.
De eerste 20 bedrijven hebben zich al aangemeld om de (regionale) wereld van technologie en innovatie te delen met een breed publiek.
Nieuw dit jaar: je kunt een hekwerk-banner en flyers bestellen om zo de aandacht voor de Techniekdag en de deelname van jouw bedrijf te maximaliseren. Een mooie kans om jullie betrokkenheid bij techniekpromotie te laten zien.

Op de Techniekdag in Technovium kunnen jongeren van 8 tot 14 jaar zien én ervaren hoe leuk techniek is. Vorig jaar was een groot succes, en we kijken ernaar uit om dit jaar nog meer regionale bedrijven en bezoekers te verwelkomen.
Bezoekers maken deze dag kennis met verschillende vormen van wetenschap en technologie. Dit kan op veel verschillende manieren; door het laten doen van proefjes, door ze iets te laten maken of te laten ontdekken of juist door ze te laten programmeren. De grote diversiteit aan activiteiten maken de Techniekdag zo populair.
De Techniekdag is al jarenlang een begrip in onze regio, we rekenen weer op 1.500 bezoekende kinderen en minstens even zoveel ouders.
Je kunt je gratis aanmelden als standhouder via onze website: www.techniekdag.nl. De stand voor jou als opleiding/bedrijf is gratis, we vragen enkel om je enthousiasme, tijd en een leuke doe-activiteit voor de bezoekers. Wij denken hierin graag met je mee.

De organisatie van de Techniekdag Nijmegen is in handen van VNO-NCW Midden, Junior Technovium Nijmegen, ROC Nijmegen, Werk en Vakmanschap, Patron Metaal B.V.