Techniekdag geannuleerd, op zoek naar een andere vorm.

De Techniekdagen zullen dit najaar allen worden geannuleerd in verband met het coronavirus. Nadat de Techniekdag Achterhoek en Techniekdag Liemers van het voorjaar al waren verplaatst naar het najaar, is er nu toch besloten om alle techniekdagen te annuleren. Hiermee vervallen dus de Techniekdag Nijmegen, Techniekdag Liemers, Techniekdag Achterhoek, Techniekdag Arnhem en de grensoverschrijdende Techniekdag in Bocholt. Jaarlijks organiseert VNO-NCW Midden in samenwerking met diverse partners vijf Gelderse Techniekdagen met vele duizenden bezoekers. Zo worden jongeren (en hun ouders) geënthousiasmeerd voor techniek & technologie. Op dit moment is het niet te voorzien of er in het najaar dergelijke grote evenementen plaats kunnen vinden en hoe het virus zich ontwikkelt.

Echter zal er wel gezocht worden naar een andere manier om jongeren te inspireren voor techniek. Het blijft noodzakelijk om toekomstige technici te enthousiasmeren. Hiervoor worden nu plannen gemaakt en uitgewerkt.

Wij gaan ervoor om in 2021 weer fantastische Techniekdagen te organiseren en hopen iedereen daar te zien. Zodra de data van de verschillende Techniekdagen bekend zijn, zullen deze worden gedeeld. Houd hiervoor de website www.techniekdag.nl in de gaten.